Serveis2018-11-05T10:37:40+00:00

El servei més complet

T’assessorem alhora d’escollir l’etiqueta que més s’adequa al teu producte (tipus de papers, adhesius especials “removibles o no removibles”, format per optimitzar el sistema d’etiquetatge…), i el sistema de producció iels materials que afavoriran un acabat excel·lent.
Preparació i adequació dels documents segons el sistema d’impressió.
Disposem de tintes invisibles, tintes tèrmiques, impressió en l’adhesiu, stamping, slitter, stamping, tridimensionals, texturats, numeració d’etiquetes, …
“Bobines, fulles, zig-zag, trepat.
Fem l’entrega efectiva en el termini convingut, a partir de quan disposem del document definitiu.

Serveis de valor afegit

ADET, gràcies als anys d’experiència en la producció de tot tipus d’adhesius i etiquetes, compta amb una xarxa de col·laboradors, mitjançant la qual us pot oferir, entre d’altres:

Dintre de totes les possibilitats que ens ofereixen els encunys, som de les poques empreses que treballem amb encunys de “Forats alliberats”.
Tant per redefinir una etiqueta, com per crear-ne de noves, treballem amb professionals qualificats, que no únicament t’oferiran el millor disseny per al teu producte, sinó que prepararan els documents per a una òptima producció.
Subministrem ribbon (tipus cera, mixta i reserva) de totes les mides i els colors actualment existents al mercat, per a qualsevol impressora de transferència tèrmica.